Нардеп Михайло Ананченко про Всесвітній економічний форум у Давосі: «Успішний та результативний для України!»

18.01.2024

Народний депутат Михайло Ананченко проаналізував  результати участі Президента України Володимира Зеленського та його команди у Всесвітньому економічному форумі в Давосі. На переконання парламентаря, українському лідерові вдалося переконати європейських політиків  у необхідності подальшої допомоги Україні, зокрема посилення її економіки, адже наша держава сьогодні зміцнює світову безпеку. Народний обранець також наголосив, що долучення до такого престижного міжнародного майданчику та відстоювання інтересів України серед держав світу  принесе відчутні досягнення у майбутньому.

«Потужний виступ Володимира Зеленського, який більшість оглядачів назвали, без перебільшення, історичним.

Презентація «Формули миру» та розширення коаліції країн, готових її підтримати.

Початок роботи над Глобальним самітом миру.

Продуктивні зустрічі з лідерами африканських країн з метою посилення співпраці, особливо в агросекторі.

Обговорення питання замороження активів та шляхів посилення санкцій проти росії та ліквідації механізмів, які дозволяють терористам обходити вже існуючі обмеження.

Конструктивні перемовини щодо посилення підтримки України з деякими країнами Азії, зокрема Сінгапуром та В’єтнамом.

Крім того, маємо хороші новини щодо підтримки України зброєю та фінансами з боку інших країн. Головне, що почув весь світ – ніякого замороження війни в Україні не буде. Мир можливий лише на наших умовах – окупантські війська мають забратися геть з нашої землі, звільнення всіх полонених та повернення в Україну всіх викрадених дітей, покарання агресора за вчинені злочини та виплата репарацій, ядерна, екологічна, енергетична та продовольча безпека для України. Це наша Формула миру. Вона безальтернативна та підтримана вже понад 80 країнами світу.

Усе це — заслуга Президента Володимира Зеленського, усієї української делегації та команди, яка щоденно працює з міжнародними партнерами. Окремо варто відзначити внесок у цей процес Андрія Єрмака та Олексія Кулеби, які долучилися до формування міжнародної політики, одночасно формуючи якісну взаємодію в регіонах та між регіонами.

Конкретними справами відповідати на беззмістовну критику — це вже візитівка Президента та його команди!

Рухаємося далі! Все буде Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат також відзначив історичний візит премʼєра Великої Британії Ріші Сунака, укладення договору про безпеку та  найбільший єдиний пакет допомоги від початку війни –  на 2,5 млрд фунтів стерлінгів. На думку Михайла Ананченка, така потужна підтримка додає впевненості українському народові на шляху до перемоги.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: