Олександр Качура разом із колегами Михайлом Ананченком та Миколою Задорожнім відвідали пункт ліквідації наслідків ворожого удару в Шостці

18.01.2024

Народний депутат Олександр Качура в оперативному режимі надав допомогу місту Шостка після завданих ворогом ракетних ударів 13 січня. За його словами, важливо було одразу включитися в роботу і підтримати шосткинців, домівки яких постраждали від російських обстрілів.  Вибуховою хвилею було  пошкоджено щонайменше 26 будинків, тож сотні жителів міста потребували не просто слів співчуття, а конкретних дій.

«З перших годин чергової атаки окупантами по місту Шостка представники моєї команди та волонтери були поряд з людьми: роздавали продукти, гарячі напої, теплі речі та матеріали для тимчасового утеплення житла», – повідомив парламентар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Днями Олександр Качура  разом із колегами по Верховній Раді з фракції «Слуга народу» Михайлом Ананченком, Миколою Задорожнім та депутатом обласної ради Олексієм Романьком перевірили роботу пункту ліквідації наслідків ворожого ракетно-авіаційного удару.

«Поспілкувалися з мешканцями, подякував рятувальникам та працівникам міського оперативного штабу, передав необхідну допомогу.

Домовилися з Миколою Ногою про подальшу співпрацю для підтримки наших людей.

Віримо, єднаємось, перемагаємо!» – поінформував Олександр Качура.

Нагадаємо,  принесла успішні результати робота народного депутата у напрямку визволення українських захисників із російського полону. Зокрема, за зверненням Олександра Качури військового із Конотопщини було включено до обміну 3 січня, і тепер Герой повернувся на рідну землю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: