У Глухові звільняють вихователів: навіщо вони при дистанційному навчанні?

19.01.2024

Колектив вихователів Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військовою та фізичною підготовкою звернувся до видання “Ваш Шанс” із проханням допомогти в ситуації, в якій вони опинилися. За їхніми словами, їх змушують писати заяви на звільнення, а тих, хто цього не зробить, скоротять. Адже державна субвенція розподілятиметься лише між вчителями.

Журналісти поспілкувалася з директоркою закладу Наталією Богуславською, а також з директоркою департаменту освіти в Сумській області Вікторією Гробовою. Отже вже наступного дня після бесіди до редакції зателефонували вихователі і повідомили, що очільниця закладу зібрала термінову нараду, на якій вимагала від підлеглих зізнання: хто поскаржився журналістці про те, що їх звільняють?

Але, як запевняють вихователі, саме після втручання журналістів директорка ліцею різко змінила рішення, і вже нікого не звільняє, а переводить на 0,3 ставки. Питання переводу ми обговорили з керівницею обласного департаменту освіти: чи є у вихователів Глухівського ліцей-інтернату шанси на те, що вони залишаться на роботі хоча б за таких умов? Наразі це питання вирішується.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: