На Сумщині чоловік увів у оману лікарів трьох медзакладів, щоб отримати метадон

19.01.2024

Співробітники Роменського районного відділу поліції у ході перевірки оперативної інформації провели санкціонований обшук за місцем мешкання 34-річного чоловіка. В результаті якого на балконі виявили та вилучили 23 таблетки метадону, 13 зіп-пакетів і 1 пакунок з канабісом, що підтвердили висновки експертів.

Зокрема, під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що виявлені під час обшуку вдома у підозрюваного таблетки метадону були отримані шляхом обману. Зловмисник, перебуваючи на замісній терапії, ввів у оману лікарів трьох різних медичних закладів, до яких одночасно подав заяви на отримання рецептів на право одержання метадону в аптеках.

У поліції за даними фактами відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ч. 1 та 2 ст. 308 “Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства” Кримінального кодексу України. Наразі за погодженням Роменської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: