В Охтирці почали видавати дитячі комплекти зимового одягу від Юнісеф

19.01.2024

Сьогодні в Охтирці розпочали видавати комплекти зимового одягу від дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ): за 19 січня 56 родин отримали якісні теплі речі.

Працівники управління соціального захисту населення допомагають підібрати комплект потрібного розміру, матусі приміряють – чи все пасує, а очі дітлахів світяться від щастя.

Мама Єва Коваленко допомагає доньці Орнеллі та синочку Фадею застібнути блискавку на новій курточці, а дітки задоволено всміхаються і з радістю фотографуються в обновках із яскравим принтом.

У кожному коробку – різні за фасоном та кольорами комплекти одягу та взуття, розраховані на дітей віком від 1 до 12 років. Ці комплекти зимового одягу ретельно створені з урахуванням потреб дітей і адаптовані для різних вікових груп. Діти отримують: зимові куртки, шапки, светри, теплі штани, шкарпетки, зимове взуття.

– «В наборі усе прекрасно підходить для моїх дітей. Причому речі якісні. Куртка та штанці — для наших зим, усе знадобиться. Теплі речі не бувають зайвими, до того ж одяг гарний, високої якості. Щиро дякую!», – говорить Єва Коваленко.

В Охтирську міську територіальну громаду надано набори дитячого одягу відповідно до віку з 1 до 12 років дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у співпраці з громадською організацією «Клуб рибалок України». Донором визначені пільгові категорії дітей для отримання цього одягу:

діти з інвалідністю;

діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування;

діти, які опинились в складних життєвих обставинах;

діти з багатодітних сімей;

діти з малозабезпечених сімей;

діти, які мають статус внутрішньо переміщеної особи.

Видача гуманітарних наборів здійснюється в управлінні соціального захисту населення за адресою місто Охтирка, вулиця Перемоги, 1, за попереднім дзвінком спеціаліста, який запрошує для отримання набору.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: