У Тростянці тривають відновлювальні роботи в поліклініці

19.01.2024

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області відбудовує поліклініку в Тростянці, яку щодня відвідують близько 400 пацієнтів.

На сьогодні будівельники вже повністю виконали роботи з демонтажу дверних блоків, опорядження стін та стелі, покриття підлоги. Завершили мурування перегородок з газобетонних блоків на другому та третьому поверхах. Демонтували пошкоджену мережу комунікацій. Частково виконали штукатурення та шпаклювання стін. Проводять електромонтажні роботи та розпочали ремонт систем опалення, водопостачання.

Корпус поліклініки був майже зруйнований: два прямих попадання знищили кабінети на 2 та 3 поверхах будівлі, було знищено обладнання, вибиті вікна, зруйновані міжкімнатні перегородки та плити перекриття.

За проєктом тут замінять покрівлю, відновлять зруйновані перегородки, замінять пошкоджені вікна та двері на сучасні енергозберігаючі. Буде відновлено опорядження стін, стелі, покриття підлоги. Також повністю відновлять всі основні комунікації і підключать їх до мереж, встановлять сантехнічні прибори та вентиляційне обладнання.

Завершення відбудови медичного закладу в Тростянці заплановане на серпень 2024 року, повідомили в службі.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: