Сумський біатлоніст уперше потрапив до заявки на Євро-2024

21.01.2024

Чоловіча збірна України з біатлону визначилась зі складом на чемпіонат Європи 2024 року. Про заявку команди в ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт назвав головний тренер Юрай Санітра.

Сьогодні чоловіча збірна України завершила виступи на шостому етапі Кубка світу в Антгольці, де в останній гонці змагань – масстарті – Артем Прима посів 30-те місце. Лідер команди Дмитро Підручний достроково завершив шостий етап після змішаної естафети. До заявки України на Євро-2024, який стартує 24 січня, увійшли сім біатлоністів. Вперше до складу на континентальну першість потрапили два спортсмени – тернопільчанин Віталій Мандзин і сумчанин Дмитро Грущак.

Склад чоловічої збірної України на чемпіонат Європи-2024: Дмитро Підручний, Антон Дудченко, Артем Прима, Віталій Мандзин, Артем Тищенко, Тарас Лесюк, Дмитро Грущак

У порівнянні зі складом чоловічої збірної на Євро-2023, у заявці залишились Дудченко, Прима, Тищенко і Лесюк, вибули Денис Насико і Богдан Цимбал. Підручний минулорічний турнір пропустив. Квота на індивідуальні гонки для України – шість біатлоністів.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: