Сумські правоохоронці повідомили про підозру наркозбувачу

22.01.2024

Днями під час несення служби патрульні поліцейські спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Сумській області помітили чоловіка, який при наближенні правоохоронців почав себе підозріло поводити.

Під час проведення поверхневої перевірки у 23-річного юнака працівники поліції виявили 36 згортків із речовиною, схожою на наркотичну. Для документування даного злочину на місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Крім того, з дозволу чоловіка було проведеного огляд домоволодіння в якому він проживає. Під час якого правоохоронці виявили в квартирі зіп-пакет з білою порошкоподібною речовиною зовні схожою на амфетамін вагою близько 30 гр.

У ході досудового розслідування працівники поліції встановили, що наркотики чоловік зберігав з метою подальшого збуту шляхом встановлення «закладок».

За даним фактом слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: