На Сумщині правоохоронці задокументували п’ять наркозлочинів

23.01.2024

Вчора у Конотопі в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання, спрямованого на виявлення та припинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків, працівники поліції під час поверхневого огляду виявили у 34-річного місцевого мешканця речовину зовні схожу на психотропну речовину «PVP сіль». Зі слів зловмисника, зберігав знайдене для власного вживання без мети збуту.

У Сумах під час поверхневого огляду у 28-річної сумчанки поліцейські виявили та вилучили 2 зіп-пакети з речовиною рослинного походження, яка зовні схожа на канабіс.

Ще у двох мешканців міста Лебедин правоохоронці вилучили згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка зовні схожа на амфетамін, та згорток із вмістом речовини рослинного походження, яка зовні схожа на канабіс.

Також під час санкціонованого обшуку у 31-річного мешканця Сумського району правоохоронці виявили близько 15-ти грамів канабісу та пристрій для вживання наркотичних засобів.

За кожним фактом на місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: