На Роменщині повідомили про підозру браконьєру

23.01.2024

Під час досудового розслідування співробітники Роменського районного відділу поліції встановили, що у минулому році 38-річний житель одного із сіл Роменського району за допомогою сіток та човна здійснив незаконний вилов риби на річці Сула. Тоді цей факт виявили представники рибоохоронного патруля, які й викликали на місце події співробітників поліції.

Правоохоронці, що прибули на виклик, провели огляд місця події та в результаті вилучили сім сіток для вилову риби, гумовий човен та виловлену річкову рибу різного виду. Улов браконьєра було направлено на експертне дослідження, відповідно до висновку якого шкода завдана навколишньому середовищу – істотна. Сума збитку склала більше 140 000 грн.

За даним фактом слідчим підрозділом було відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 249 “Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом” Кримінального кодексу України та за процесуального керівництва Роменської окружної прокуратури повідомлено зловмиснику про підозру. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: