Нардеп Михайло Ананченко про Президента України: Справжній лідер незламного українського народу

25.01.2024

Свій 46-й день народження у цей день відзначає Президент України Володимир Зеленський. З нагоди свята главу держави привітав народний депутат Михайло Ананченко, відзначивши залізну стійкість українського лідера, яку він проявив у часи найбільших випробувань для країни. Також парламентар віддав належне колосальним зусиллям Президента для здобуття нашої перемоги, єднання народу України та його підтримки у світі.

«З Днем народження, пане Президенте!

Ви – справжній лідер незламного українського народу!

Колись і вороги, і партнери, давали нам 3 дні. Але ви не злякалися, не схибили, мобілізували увесь світ, обʼєднали країну, і вже 700 днів наша держава стоїть, бореться і дає гідну відсіч окупантам!

Бажаю Вам і надалі такої ж залізної стійкості, сили волі та духу, цілеспрямованості, вдачі та, звісно, перемоги – ви робите для неї більше, ніж усе.

З Вами український народ, українські захисники та Ваша команда!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Михайло Ананченко оцінив Всесвітній економічний форум у Давосі як успішний та результативний для України. На переконання парламентаря, Президенту Володимиру Зеленському вдалося переконати європейських політиків  у необхідності подальшої допомоги Україні, зокрема посилення її економіки, адже наша держава сьогодні зміцнює світову безпеку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: