Скільки Суми отримали плати за землю та комунальне майно

25.01.2024

За даними Сумської міської ради, у січні надійшло:

плати за землю – 1,5 млн грн, що становить 17,1% від планового завдання на місяць (земельного податку – 481,2 тис. грн або 14,9% від плану на поточний місяць, орендної плати – 1 млн грн або 18,4 % від плану на поточний місяць);

коштів за шкоду, що заподіяна на земельних ділянках державної та комунальної власності, які не надані у користування та не передані у власність, внаслідок їх самовільного заняття, використання не за цільовим призначенням, зняття ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) без спеціального дозволу; відшкодування збитків за погіршення якості ґрунтового покриву тощо та за неодержання доходів у зв’язку з тимчасовим невикористанням земельних ділянок – 49,6 тис. грн, що складає 99,2% від плану на січень.

плати за встановлення земельного сервітуту, за надання права користування земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб (емфітевзис), для забудови (суперфіцій) надійшло 0,4 тис. грн.

З початку року надходження склали:

від оренди комунального майна – 8,5 млн грн, що складає 84,86% від планового завдання на січень та 7,6% від планового завдання на рік;

коштів гарантійного та реєстраційного внесків, що визначені Законом України «Про оренду державного та комунального майна», які підлягають перерахуванню оператором електронного майданчика до відповідного бюджету – 0,9 тис. грн, що складає 33,33 % від планового завдання на січень та 2,78 % від планового завдання на рік.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: