Samsung показала нову лінійку Galaxy S24: особливості моделей, акценти та розцінки

26.01.2024

Компанія Samsung провела велику презентацію Unpacked, в рамках якої були представлені нові апарати Галаксі S24. Традиційно, до асортименту увійшло три флагмани: стандарт, плюс і ультра. При цьому, основний наголос у цій лінійці зроблено на технології штучного інтелекту (ШІ).

Як завжди, гаджети відрізняються лише розмірами, проте розробник обіцяє збільшення терміну оновлень. Так, всі три моделі будуть отримувати “нові фішки” для операційної системи та безпеки протягом семи років. А завдяки якісному широкому екрану можна запускати ігрові автомати з великого асортименту, як у платному, так і безкоштовному режимі.

Що пропонують базові версії та моделі плюс S24

Виставка інноваційних флагманів Samsung проходила під гаслом “Galaxy AI вже тут”. Тому однією з несподіваних нововведень стала функція перекладу розмов у реальному часі (вбудована підтримка поки що 13 мов). Щодо перших двох гаджетів серії, вони мають такі особливості:

Збільшений дисплей до 6.2 та 6.7 дюймів;

Яскравість екрана становить до 2600 ніт;

Північноамериканські гаджети отримали чіп Snapdragon 8 Gen 3, а європейські – фірмовий Exynos 2400 з відеоядром Х-кліпс 940;

Базові пристрої мають оперативну пам’ять 8 Гб і накопичувачі від 128 до 512 Гб, а найбільший варіант представлений для Європи.

Версія Плюс має оперативну пам’ять в 12 гігів і ємністю додаткового сховища 256 або 512 гігів. У першому стоїть батарея на 4 000 мАг, а в другому – 4 900. При цьому обидва апарати можуть заряджатися за бездротовою технологією Fast Wireless Charging 2.0 (15 Вт). Також, ці представники лінійки з алюмінієвою рамкою доступні в Україні за замовленням за 37 999 та 46 999 грн.

Що пропонує версія Galaxy S24 Ультра

Серед усіх новацій ШІ, запропонованих у лінійці С24, увагу привертає Андроїд-Авто. Вона допоможе автовласникам не відволікатися у процесі руху. Опція здатна передати водієві короткий зміст повідомлень та запропонувати адекватну відповідь. Також, у всіх смартфонах лінії є можливість змінювати фото на стікери.

Додатково, модель Ультра має стілус, камеру на 200 Мп і телеоб’єктив на 50 Мп. Екран у цьому телефоні має 6.8 дюймів та відмінну роздільну здатність (3120×1440п). Також, тут 12 Гб оперативної пам’яті, 1 Тб розширеної пам’яті та акумулятор на 5 000 мАг. А, в плані дизайну S24 Ультра має титанову рамку. Поточна ціна на замовлення складає приблизно 60 тис грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: