Університет міста Ліверпуль надіслав сумському вишу надсучасне обладнання

26.01.2024

До СумДУ надійшов гуманітарний вантаж від Університету міста Ліверпуль. Надіслане британськими колегами надсучасне обладнання забезпечить потреби лабораторії віртуальної та доповненої реальності Ulab і лабораторії поведінкових наук Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту.

«Завдяки цьому обладнанню ми зможемо більш ефективно забезпечити роботу відеостудії та вебінар-студії, а також лабораторії віртуальної та доповненої реальності Ulab. Це – комплекти устаткування, призначеного для якісного статичного освітлення: мобільні конструкції – моноподи і триподи, освітлювачі, накамерні монітори для відеообладнання, мікрофони для безпроводової трансляції звуку, вебкамери для студій, моноблок Apple Mac mini», – зазначив директор організаційно-методичного центру технологій електронного навчання Юрій Зубань.

Частина обладнання відповідає потребам лабораторії поведінкових наук Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту, що спеціалізується на дослідженні людської поведінки і сприйняття, емоційного стану та фізіологічних реакцій.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: