Тростянецька громада провела в останню путь Максима Давидова

28.01.2024

Сьогодні Тростянецька громада прощається із захисником, героєм – Давидовим Максимом Миколайовичем.

Скромний, відповідальний, спокійний, мудрий і надзвичайно добрий – таким його запам‘ятають усі, хто знав Максима.

Народився і виріс Максим Давидов у Тростянці, навчався у школі № 3, а потім здобув професію муляра у Тростянецькому СПТУ-25, яке закінчив з червоним дипломом. Працював спочатку на Укрзалізниці, останнім часом – верхолазом на шоколадній фабриці. 14 листопада 2022 року став на захист своєї країни, служив солдатом резерву 39-ї запасної роти 4-ої окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського.

18 грудня 2023 року Максиму виповнилося 30 років. Він мав безліч планів на життя, але збутися їм не судилося… Його долю вирішила секунда часу і клята ракета, котра не дала жодного шансу на життя. 23 січня 2024 року, внаслідок ракетного удару поблизу м. Балаклія Харківської області, Максим Миколайович Давидов загинув, і назавжди залишиться тридцятирічним…

Прощалися із загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати рідні, близькі, жителі Тростянця, друзі та бойові побратими.

Під скорботну мелодію духового оркестру та з усіма військовими почестями поховали Героя на Радомлянському кладовищі, повідомили в мерії Тростянця.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: