Сумчанки завершили виступ на чемпіонаті світу з хокею

29.01.2024

Сумчанки завершили виступ на чемпіонаті світу з хокею 5S. У матчах за п’яте-восьме місця в Омані збірна України зустрілась з командами Уругваю та Нової Зеландії. Національну збірну представляють вихованці сумського хокейного клубу.

“Уругвайкам наші дівчата поступились з рахунком 3:5, а сьогодні перемогли команду суперниць, забивши по три “сухих” голи у кожному таймі. Сьогодні дівчата попри спеку не залишили суперницям жодного шансу. У підсумку 6:0 на користь нашої команди. А ми – сьомі серед шістнадцяти команд. Карина Леонова з десятьма забитими стала кращою бомбардиркою команди”, — повідомила менеджерка команди Яна Ворушило.

У ворота збірної Уругваю гол забила Катерина Шоколенко, два – Карина Леонова. Чотири голи сьогодні новозеландкам забила Карина Леонова, по голу – Вероніка Мовчан та Анна Танченко.

Що відомо про участь сумчанок на чемпіонаті світу в Омані

Сумчанки на чемпіонаті світу стартували з перемоги над командами Австралії та Замбії в матчі групи “В”. 25 січня українська команда поступилася на користь хокеїсток з ПАР. Матч завершився з рахунком 6:2. У п’ятницю 26 січня сумчанки поступились команді Нідерландів.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: