У Ромнах попрощалися з Михайлом Довбнею

29.01.2024

Спільна молитва та прощання із захисником Михайлом Довбнею відбулось вчора, 28 січня, на роменській Алеї Слави.

Віддати шану Захиснику України прийшли керівництво громади, побратими, священнослужителі, знайомі, друзі, сусіди та небайдужі жителі Роменської громади.

Як повідомляють на сайті Роменської міської ради, захисник народився 23 листопада 1977 року в м. Ромни, де й проживав. Навчався в Роменській загальноосвітній школі № 1.

Після закінчення школи вступив до Роменського вищого професійного училища, де здобув професію «столяр».

Останнє місце роботи Михайла – Роменське ТОВ «Торгсервіс», де він працював кладовщиком і експедитором.

Михайло мав сімейну справу: понад 20 років разом з дружиною розводив кролів рідкісних порід. Михайло також був членом «Клубу кролівників Сумщини» і часто брав участь у обласних та міжнародних виставках. Неодноразово Михайло привозив «пухнастих улюбленців» на виставки, які проводилися під час святкування Дня міста Ромни.

Отримавши в січні 2023 року повістку, Михайло, не вагаючись, взяв до рук зброю і став на захист рідної України. Весь цей рік він служив водієм зенітно-ракетного взводу механізованого батальйону однієї з військових частин. Разом з побратимами брав участь у важких боях на Авдіївському напрямку.

18 січня Михайло востаннє попередив родину, що не буде на зв’язку кілька днів, але так з цього бойового завдання і не повернувся… Бій поблизу населеного пункту Костянтинівка, став для воїна останнім. Життя Героя обірвалося 21 січня 2024 року. До останнього подиху рядовий Михайло ДОВБНЯ був вірний військовій присязі, українському народові, своїм переконанням та цінностям, за які віддав своє життя.

Михайло Довбня був добрим сином і братом, чудовим чоловіком, батьком, люблячим і чуйним дідусем двох маленьких онуків…

У цьому році Михайлу мало б бути 47… Та не судилось…

romny24.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: