Нардеп Михайло Ананченко про БФ “Разом для України”: Дуже радий, що Сумщина має таких друзів

29.01.2024

Народний депутат Михайло Ананченко налагодив ефективну співпрацю із благодійним фондом «Разом для України», який з початку повномасштабної війни активно підтримує Сумську область. Як повідомив парламентар, днями благодійники вчергове завітали на Сумщину і допомогли забезпечити лікарні сучасним обладнанням та медичними препаратами на загальну суму близько 4 млн грн.  Народний обранець висловив велику вдячність справжнім друзям області, з якими вдається впоратися із найскладнішими випробуваннями.

«23-24 січня Сумщина гостинно зустріла своїх давніх друзів – команду БФ Разом для України, який з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає нашій області!

Завдяки їх зусиллям регулярну допомогу отримують заклади охорони здоровʼя Сумської області, наші захисники та сумчани, які потребують адресної підтримки унікальними лікувальними препаратами.

Тільки під час цього візиту команди фонду медзаклади Сум отримали анестезіологічну машину, інкубатор для новонароджених, наркозно-дихальний апарат, апарат ШВЛ, апарат УЗД, апарат для гемодіалізу, монітор кисню та інше обладнання на суму майже 4 мільйони гривень.

Я дуже радий, що Сумщина має таких друзів! Від імені всіх жителів нашої області хочу подякувати Благодійному фонду «Разом для України» за систематичну багатомільйонну підтримку, а від себе особисто – висловити сподівання, що така співпраця триватиме й надалі, а ми, як депутати та патріоти Сумщини, будемо цьому максимально сприяти!

Разом ми сила!», – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Михайло Ананченко передав новоствореному підрозділу ППО на Сумщині три автомобілі. Позашляховики відповідають запитам захисників і суттєво посилять технічні можливості оборонців неба.   За словами народного обранця, сьогодні забезпечення воїнів ППО – у пріоритеті, що вимагає максимального залучення підтримки на цей напрямок.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: