В Охтирці чоловік залив смолою і забетонував ливнівку

29.01.2024

У п’ятницю працівники КП «Благоустрій» наводили лад зі зливовою каналізацією, яка розташована на перехресті вулиць Батюка та І.Шаповала в Охтирці. Після сильних дощів або після танення снігу ця ділянка дороги буквально перетворювалася на «озеро»: пішоходи опинялися по щиколотки у воді, автомобілі «плили», розбризкуючи брудну воду.

Такі “повені” траплялися через те, що місцевий мешканець самовільно загатив зливову каналізацію (дивіться фото), причому, капітально: залив смолою, забетонував. Така «хазяйновитість» призвела до того, що дощові і талі води не відводились, як має бути, а накопичувались. Тож, працівники КП «Благоустрій» напередодні потепління та танення снігу вирішили дану проблему підтоплення, повідомляють у міськраді і сподіваються, більше такої ситуації не повториться.

Загалом комунальники відмічають, що дуже часто стикаються із тим, що деякі люди вважають себе у праві діяти як заманеться, що із міською системою комунікацій можна поводитися на власний розсуд. Як результат такі дії шкодять усім охтирчанам і створюють додаткові проблеми комунальникам, серед яких більшає мобілізованих до лав ЗСУ, а бажаючих працювати – обмаль.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: