У Глухові винесли вирок чоловіку, який подорожував на автобусі з канабісом у кишені

30.01.2024

Чоловік їхав на рейсовому автобусі, який зупинили на блокпосту для перевірки документів. Під час цього у підсудного знайшли канабіс.

Інцидент стався 16 жовтня 2023 року. На блокпості в Глухові зупинили автобус для перевірки документів. В одного з пасажирів під час огляду знайшли канабіс.

Чоловік пояснив, що знайшов дикорослу рослину конопель на своїй території у вересні. Він зірвав її, висушив та перетер, виготовивши канабіс. У день затримання взяв речовину та поїхав із нею на автобусі на роботу.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України та призначили йому покарання за цим законом у виді одного року обмеження волі. На підставі ст. 75 КК України підсудного звільнили від відбування основного покарання та встановили йому іспитовий строк в один рік.

Протягом цього часу чоловік має з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Також він має сплатити 1912 гривень процесуальних витрат, пише Глухів.City з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: