Футбольні команди Сумщини зіграли товариський матч

31.01.2024

Сумська “Вікторія” та футбольний клуб “Тростянець” вже розпочали підготовку до весняної частини сезону у першій та другій лігах чемпіонату України з футболу. Обидва клуби провели свої перші спаринги. “Вікторія” з рахунком 3:0 перемогла полтавську “Ворсклу-U19”, а футбольний клуб “Тростянець” з перемогою стартував на “Зимовому кубку асоціації футболу Полтавщини”.

Тренер “Вікторії” Анатолій Безсмертний та наставник “Тростянця” Валерій Шаповалов перед грою налаштовувались на перевірку гравців та напрацьованих комбінацій.

“Пропрацювали дев’ять днів робочих і хочеться подивитися як хлопці відреагували на те навантаження, як вони ті нові налаштування що ми робили, як вони перенесуть їх на цю гру. Просто не сказати що нам результат чи не результат. Це тренування, нам треба подивитися що ми напрацювали за цей час, що ми працюємо”, – пояснив головний тренер ФК “Вікторія” Анатолій Безсмертний.

“Від цього спарингу я чекаю – переглянути, перш за все, новачків, які зараз у нас перебувають на перегляді. Ну і подивитися як хлопці далі прогресують. З кожним днем вони додають і ще будуть прибавляти”, – зазначив головний тренер ФК “Тростянець” Валерій Шаповалов.

У першому таймі сьогоднішнього матчу в атаці “Вікторії” грав “дев’ятка” команди Вадим Шаврін. Але ані він, ані його партнери по команді не змогли забити у ворота “Тростянця”. Завадили цьому захисники тростянецьких “містян” якими у першому таймі керував Вадим Таранушич. Своєю чергою атака “Тростянця” також не засмутила захист “Вікторії” — на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

“Складна гра, суперник достойного рівня. Тому рахунок і був у першому таймі. Але це збори й я вважаю, на користь пішладля нас ця гра. Тому – рухаємося вперед”, – сказав гравець ФК “Вікторія” Вадим Шаврін.

“Грали проти хорошої досвідченої команди. Так що, вважаю, для нас це добрий результат. Для першого тайму”, – пояснив гравець ФК “Тростянець” Вадим Таранушич.

У другому таймі рахунок гри змінився. На сімдесят п’ятій хвилині матчу атаку “Вікторії” у штрафному майданчику зупинив “Тростянець” недозволеним прийомом. За це були покарані одинадцятиметровим ударом. До “точки” підійшов Антон Байдел і забив гол. Він був першим і останнім у цьому товариському матчі – 1:0 на користь “Вікторії”.

“Виграли гру. Хоча і товариську, але результат теж важливий. Як і весь обсяг командної роботи”, – сказав Антон Байдел.

Після сьогоднішнього матчу на сумчан чекає поєдинок проти “Лівого берега”, на тростянчан – матч “Зимового кубка АФП» проти «Ворскли-U19”.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: