Нардеп Михайло Ананченко обговорив із міністром освіти України підтримку освіти в Сумській області

31.01.2024

Днями народний депутат Михайло Ананченко провів змістовну зустріч із міністром освіти України Оксеном Лісовим. Однією із головних тем обговорення стала підтримка освітньої галузі Сумщини, зокрема – забезпечення необхідною технікою та обладнанням укриттів у навчальних закладах. У результаті діалогу з очільником міністерства парламентар повідомив про подальшу державну допомогу школам Сумської області з придбанням шкільних автобусів, створенням безпечних умов навчання та реалізацією новітньої освітньої програми.

«Маю хороші та важливі новини для Сумщини та наших освітян.

Субвенція з держбюджету на придбання шкільних автобусів.

Фінансова бюджетна допомога на облаштування безпечних умов у школах.

Фінансування програми “Нова українська школа”

Кошти на придбання обладнання, створення та модернізацію їдалень у школах.

Окремо проговорили потреби Сумщини в придбанні комп’ютерної техніки, меблів для укриттів та спортивного обладнання. Будемо очікувати на позитивний результат і по цим питанням.

Підтримка освіти в Сумській області з боку держави буде обовʼязково!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Михайло Ананченко передав новоствореному підрозділу ППО на Сумщині три автомобілі. Позашляховики відповідають запитам захисників і суттєво посилять технічні можливості оборонців неба.   За словами народного обранця, сьогодні забезпечення воїнів ППО – у пріоритеті, що вимагає максимального залучення підтримки на цей напрямок.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: