Нардеп Тетяна Скрипка домовилася із дипломатами Угорщини про підтримку ініціативи зі створення літнього безпекового табору для маленьких українців

01.02.2024

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує роботу щодо організації безпечного і насиченого відпочинку для дітей Сумщини. Минулого року за сприяння парламентарки вдалося влаштувати канікули сумській малечі у мальовничих Карпатах, а також за кордоном – у дружніх Польщі та Словаччині. За місяць до весни народна обраниця провела перемовини із угорськими дипломатами на Івано-Франківщині, у ході яких була підтримана ініціатива створити  літній безпековий табір для маленьких українців. За її словами, такий простір дасть змогу поєднати змістовний відпочинок та цікаве навчання.

«29 днів і, нарешті, весна, а отже – сонце, надія, оновлення. Поки лютує останній місяць зими, ми плануємо літнє оздоровлення дітей.

У серці гостинної Франківщини, разом з Почесним консулом Угорщини в Івано-Франківську Василем Вишиванюком, Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бачкаєм, начальником головного управління ДСНС Івано-Франківської області Володимиром Чернецьким, директоркою Фонду  «Чисті Серцем» Іриною Рабарською та моєю колегою Тетяною Цибою, говорили про необхідність створення простору для дітей, де буде поєднано відпочинок з навчанням.

Дякую угорській стороні за підтримку ініціативи зі створення літнього безпекового табору для маленьких українців. Безпека – це те, про що мають дбати дорослі, але, на жаль, сьогодні є безліч ситуацій, коли здоров’я дитини залежить від її обізнаності. Тож маємо навчити малечу діяти правильно, пояснити правила поводження з небезпечними знахідками, в ігровій формі, через анімацію донести інформацію, що рятує життя.

Наше літо знову буде особливим, але дитинство має бути безтурботним і щасливим, тож робимо усе, що в наших силах, аби діти усміхалися», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, поряд із масштабною роботою у гуманітарному напрямку народний депутат Тетяна Скрипка також активно допомагає Збройним силам України, адже підтримка захисників сьогодні є пріоритетом для всієї країни. Нещодавно парламентарка разом із депутатом Сумської міської ради від партії «Слуга народу» Єфремом Лазаревим допомогли придбати позашляховик для підрозділу протиповітряної оборони Сумщини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: