В Охтирці перед судом постануть три жінки, які разом промишляли крадіжками з магазинів

01.02.2024

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що на початку грудня 2023 року до одного з мережевих магазинів міста прийшли 47-річна та 22-річна мешканки одного із сіл Охтирського району. Обравши товари, крадійки вирішили не платити за них, а отримати злочинним шляхом. Діючи спільно, одна з них викрала з полиці портативну колонку та наручні часи, сховавши під одяг. Після цього вони перейшли до іншого приміщення торговельного залу і одна з них закривала собою від камер спостереження дії іншої, яка в цей час переклала викрадений товар до пакету. Після чого останні пройшли повз каси не розрахувавшись.

Окрім того, вже на початку січня 2024 року, вони взяли з собою на «промисел» ще й 18-річну зловмисницю, яка перебуває у родинних зв’язках з вищевказаними жінками. Вона також, перебуваючи з ними в магазині, вирішила викрасти декілька повербанків.

На даний час викрадене майно працівники поліції вилучили та повернули потерпілій стороні.

Слідчі завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт. Тепер зловмисниці за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) постануть перед судом.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: