RGM group: Відновлення Тростянця триває

01.02.2024

Група компаній RGM group продовжує відновлювати обʼєкти інфраструктури Тростянця, зруйновані та пошкоджені внаслідок збройної агресії російської федерації. На сьогодні зокрема ведеться капітальний ремонт пʼятиповерхівки в центрі міста по вул. Благовіщенська, 53.

Відновлення будинку розпочалося у вересні 2023-го. Уже закінчено демонтажні роботи, у тому числі пошкоджених перегородок, триває мурування внутрішніх стін газобетонними блоками. Будівельники RGM group також завершили утеплення технічного поверху  (даху будинку). Бригади приступили до монтажу лотків для прокладання електричних кабелів.

Повністю завершено монтаж нових вікон, встановлено балконні блоки, що дає уявлення про абсолютно інший, сучасний вигляд будівлі, яку отримає Тростянець після повного завершення відновлювальних робіт.

«Ми не просто займаємося відновленням пошкодженої інфраструктури. RGM group прагне будувати так, аби тростянчани пишалися відбудовами, оновлені обʼєкти створювали додатковий затишок та комфорт для міста, формуючи сучасне європейське обличчя Тростянця», – коментує Виконавчий директор Групи компаній RGM group Яна Сєліна. 

Найближчого майбутнього будівельники компанії планують облаштовувати водопроводи та каналізацію житлового будинку та підсилити його фасад. 

За проектом завершення робіт по обʼєкту має відбутися до кінця літа 2024-го. Замовниками робіт є Тростянецька міська рада та Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: