У хокейному чемпіонаті на Сумщині – плей-офф

03.02.2024

Закінчився попередній етап чемпіонату Сумської області з хокею. На жаль, під час останньої зустрічі ХК “Шостка”, повідомляється на офіційній сторінці команди, вдома поступився ХК “Конотоп” в серії булітів.

У першому періоді гості відкрили рахунок. Але 16-річний Дмитро Турочка його зрівняв. Потім Ростислав Яковенко вивів господарів уперед – 2:1.

У другому періоді Дмитро Турочка робить рахунок 3:1 на користь господарів. А потім пішли гойдалки. Конотоп спочатку скоротив рахунок, а потім і зрівняв. 3:3 – після другого періоду.

У третьому періоді конотопчани виходять уперед – 4:3. І тут настає зірковий час шосткинського молодого гравця. Після чудової комбінації з паса Данила Якибюка та Ростислава Яковенка Дмитро Турочка робить хет- трік – 4:4, а потім з добивання виводить ХК “Шостка” вперед – 5:4. Гра триває. Залишається менш ніж хвилина до кінця зустрічі, і вже ХК “Конотоп” після чудової комбінації зрівнює рахунок. Основний час закінчився з рахунком 5:5.

Овертайм не виявив переможця, а в серії булітів сильнішими виявились конотопчани. Гра була видовищною, глядачі щиро подякували командам за цікаву гру.

Через тиждень повинні відбутися півфінали та фінали чемпіонату. В півфіналах зустрінуться ХК “Конотоп” та ХК “Бобри”. Друга пара – ХК “Суми” та ХК “Шостка”.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: