“Укрнафта” допомагатиме у відновленні громад Сумщини

03.02.2024

Сумська обласна військова адміністрація та ПАТ «Укрнафта» підписали договір про співпрацю. Документом передбачено участь підприємства в економічному і соціальному розвитку Сумщини у поточному році.

Фінансування у розмірі 56 мільйонів гривень буде спрямовано на 24 проєкти у 9 громадах, де здійснюється видобуток. Гроші, зокрема, підуть на капітальні ремонти, заміну вікон, ремонти покрівель в освітніх та медичних закладах, будівництво та реконструкцію вуличних водогонів, котелень, очисних споруд, встановлення модульних укриттів тощо.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх та заступник директора ПАТ «Укрнафта» із сервісу Микола Гончаренко обговорили подальшу співпрацю та внесок нафтовиків у економічний розвиток регіону.

Так, минулоріч підприємство відкрило 1 експлуатаційну свердловину на території Сумщини. У планах на поточний рік – розширення нафтовидобувного виробництва, що сприятиме значному росту промислового потенціалу нашого регіону.

«Наше співробітництво із «Укрнафтою» ефективне, конкретизоване і має майбутнє. Цей договір передбачає ряд важливих ініціатив, реалізація яких сприятиме розвитку інфраструктури області. Працюємо разом на Перемогу, заради відновлення і розвитку Сумшини та України», – сказав очільник Сумщини.

Військовим було передано 2 автомобілі, придбані за кошти ПАТ «Укрнафта та за сприяння Сумської ОВА і Благодійного фонду «Ветерани за сильну Україну».

Отримані машини типу «пікап» значно підвищать бойові спроможності українських захисників. Вони заступлять на бойове чергування та будуть використовуватися для ефективного протиповітряного прикриття критично важливих об’єктів.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: