У Сумах завершився регулярний сезон чемпіонату області з хокею

03.02.2024

3 лютого у Сумах завершився регулярний сезон чемпіонату області з хокею. Перемоги відзначали “Сумські бобри” та “Ворони”.

“Сумські бобри” до цього матчу мали в активі дев’ять очок, вигравши три поєдинки з п’яти. “Лідер” у цьому сезоні не набрав жодного очка програвши всі свої п’ять матчів.

У першому періоді суботнього матчу на початку гри команди обміняли голами, а потім уперед вийшли “бобри” — 5:1. На першу перерву команди пішли з двоголовою перевагою сумчан – 5:3. У другому періоді була закинута одна шайба і перед заключним ігровим відрізком “бобри” вели у рахунку 6:3. У третьому “Лідер” зрівняв рахунок – 7:7. Сумчани забили ще три голи й фінальний рахунок матчу – 10:7 на користь “бобрів” вивів їх у плей-офф турніру.

“Це був принциповий матч – довести, що все ж таки можемо”, – зазначив капітан ХК “Сумські бобри” Олександр Пишкін.

“Це дуже хороший матч був. Команди обидві були сильні, ми билися як могли”, – розповів гравець ХК “Лідер” Анатолій Бокай.

Після цього матчу на майданчик вийшли хокейний клуб “Суми” та сумські “Ворони”. “Суми” — лідер дивізіону. Він маючи 14 очок забезпечив собі місце у плей-офф. “Ворони” з огляду на результат першого матчу ігрового дня, у плей-офф не потрапляли.

“Команда завжди виходить на перемогу. Тому, можна сказати, що ця гра принципова”, – зазначив капітан ХК “Суми” Олексій Ніколаєв.

“Будемо намагатися виграти. Так чи інакше – це спорт і без цього ніяк”, – розповів гравець ХК “Ворони” Вадим Гнутов.

Перший період пройшов без голів, іноді емоції переходили у штовханину між гравцями. Другий період сильнішого також не виявив – на дві шайби “Сум” “Ворони” відповіли двома влучними кидками. У третьому періоді “Суми” закинули ще дві шайби, а “Ворони” — три. У підсумку 5:4 на користь “Воронів”.

Таким чином, у першому півфіналі чемпіонату Сумської області сезону 2024 року “Суми”  зіграють з “Шосткою”. У другому півфіналі зустрінуться “Сумські бобри” та хокейний клуб “Конотоп”.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: