Сагач розповів, як «батьківщинці» шантажували губернатора неголосуванням в облраді

04.02.2024

Редакції «Сумських дебатів» стали відомі подробиці засідання Бюро Сумського обласного осередку «Батьківщини», на якому вирішували долю партійних «зрадників».

Так, під час обговорення один із депутатів міськради, директор КП «Міськводоканал» Анаталій Сагач зробив кілька гучних заяв. Зокрема, згадав, як за часів губернаторства Василя Хоми «батьківщинці» шантажували очільника неголосуванням в облраді за важливі питання. Тим самим пан Сагач очевидно натякнув на непоганий варіант для вирішення й сьогоденних суперечок із керівництвом області.

Крім того, партієць наголосив, що не збирається через подібні непорозуміння жертвувати своїм кріслом керівника КП. «Ми всі повинні лишитися на посадах», — заявив депутат, говорячи про себе та інших обранців від «Батьківщини», які сьогодні очолюють комунальні підприємства Сумської міськради.

Стає очевидним, що команда Олександра Лисенка доволі міцно закріпилася в Сумах і, незважаючи на судові процеси та висловлену недовіру громадськості, не збирається покидати свої «рибні» місця.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: