У Сумах відбувся фінал відкритого чемпіонату міста з футзалу

04.02.2024

4 лютого у Сумах відбувся фінальний тур відкритого чемпіонату міста з футзалу серед ветеранів вікової групи “55 років і старші”.

На ігри прийшов подивитись і повболівати Василь Катков. В свій час він грав за сумські “Спартак” та “Фрунзенець”, запорізький “Металург”, кіровоградську “Зірку”, з “Електроном” став чемпіоном області, виступав у ветеранській команді “Вікторія”.

“Зустріти хлопців з якими я грав у футболі дуже приємно мені – кожен підходить, обіймає. Пригадуємо молодість. Знаю цих хлопців молодими, а зараз бачу сивочолими. Але залишався характер, залишився в очах “вогник”, який не можливо загасити”, — ділиться чоловік.

На майданчику зіграли три поєдинки. У фінальному турі відкритого чемпіонаті міста Суми у віковій групі “55 років і старші” у першій грі “Хлібодар” з Сумського району з рахунком 5:2 переміг команду “Динамо”. Матч “Серж” — “Фортуна” завершився з рахунком 2:5.

У матчі “ЗіКоНі” — “Ніколь-Технологія” результат на підсумкове положення команд у турнірній таблиці не впливав. Перший тайм гри вийшов “сухим”. На першій хвилині другого гравець “Ніколі-Технології” Віктор Попович відкрив рахунок у грі. На це “ЗіКоНі” відповіли дублем Сергія Павленка і голом Дмитра Рудняка. У підсумку остання гра чемпіонату завершилась з рахунком 3:1 на користь “ЗіКоНі”.

Фото: Суспільне Суми

Після завершення гри відбулась церемонія нагородження команд. Відзнаки отримали кращі гравці у складі кожної команди, кращий гравець турніру, кращий бомбардир та воротарі. “Бронзовий” кубок отримала “Фортуна”, “срібний” — “ЗіКоНі”. Головний трофей турніру отримав капітан “Хлібодара” Сергій Приходько.

Фото: Суспільне Суми

“У минулому році ми були другими – у цьому році нам, мабуть, повезло. А може і не повезло – ми пройшли турнір з однією поразкою. Команда була налаштована, усі були в бадьорому настрої і ми довели це на футзальному майданчику”, — розповів капітан ФК “Хлібодар” Сергій Приходько.

Фото: Суспільне Суми

Свою відзнаку від асоціації футболу Сумської області отримав і Василь Катков, який нещодавно відзначив своє 75-річчя. Чемпіонат для ветеранів вікової групи “55 років і старші” завершився, та сезон триває – на ветеранів чекає розіграш кубка.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: