За сприяння нардепа Тетяни Скрипки прикордонні громади Сумщини отримають гуманітарний вантаж

05.02.2024

Завдяки тривалій та ефективній співпраці народного депутата Тетяни Скрипки із благодійним фондом «Чисті Серцем» вдалося організувати гуманітарну допомогу для прикордонних громад Сумської області. За словами парламентарки, залучену підтримку передусім спрямують соціально вразливим жителям Сумщини, а також військовим і представникам галузей освіти та медицини.

“Продуктові набори, засоби гігієни отримають жителі громад, що потерпають від обстрілів, переселенці, багатодітні родини, сім’ї, що опинилися у скрутному становищі, родини з немовлятами, сім’ї, що виховують дітей з інвалідністю.

Ноутбуки, планшети і генератори будуть передані нашим захисникам, освітянам, соціальним працівникам, лікарям”, – зазначила депутатка.

Тетяна Скрипка подякувала команді Фонду “Чисті Серцем” за постійну допомогу під час повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, народна обраниця ініціює створення соціальної пекарні на Сумщині за прикладом Івано-Франківщини.  Як зазначила парламентарка, такий  проєкт у Сумській області фінансово підтримає Угорщина.  Тетяна Скрипка обіцяє уважний супровід у реалізації ініціативи, адже переконана, що соціальна пекарня дійсно необхідна для нашого регіону.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: