За сприяння нардепа Тетяни Скрипки Суми отримали допомогу на 890 тис. грн від фонду «Партнерство за сильну Україну»

07.02.2024

Народний депутат Тетяна Скрипка торік налагодила успішну співпрацю Сумської громади із Фондом «Партнерство за сильну Україну», яка триває і нині. Як повідомили у Сумській міській раді, донори допомогли покращити умови в департаменті соцзахисту населення, де сумчани отримують низку важливих послуг.

Зокрема, за підтримки Фонду в рамках реалізації проєкту «Раннього відновлення» в департаменті запровадили сервіс «Електронна черга». Наразі щоденно ним користуються до 500 жителів громади. Також партнери надали сантехнічне обладнання для вбиральні для відвідувачів, що пристосована для потреб осіб з інвалідністю. Допомогли і з облаштуванням кімнат для перебування дітей та для батьків із дітьми.

Загалом Сумська громада отримала допомоги на 890 тис. грн. З бюджету громади вклали 98 тис. грн, які спрямували на необхідні ремонтно-монтажні роботи.

Нагадаємо, за сприяння народного депутата Тетяни Скрипки прикордонні громади Сумщини отримають гуманітарний вантаж. Це стало можливим завдяки домовленостям народної обраниці із благодійним фондом «Чисті Серцем». Залучену підтримку передусім спрямують соціально вразливим жителям Сумської області, а також військовим і представникам галузей освіти та медицини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: