На Липоводолинщині сп’янілий водій хотів відкупитися від поліції за 4 тисячі гривень

07.02.2024

Під час патрулювання поліцейські офіцери громади Роменського районного відділу поліції в одному із сіл виявили 66-річного місцевого жителя, який їхав з технічно несправними зовнішніми світловими приладами. Спілкуючись із водієм, працівники поліції помітили, що чоловік має явні ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти медичне обстеження на факт вживання алкогольних чи наркотичних засобів керманич відмовив.

Так, аби уникнути відповідальності, порушник почав умовляти працівників поліції «вирішити питання» за гроші, пропонуючи 4 000 гривень. Правоохоронці попередили зупиненого про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але він наполягав на своєму. Поліцейські склали відносно водія відповідні адміністративні матеріали та для документування даного злочину на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: