У Шостці провели в останню путь захисника Андрія Пирогова

07.02.2024

Сьогодні, 7 лютого, Шосткинщина віддала останню шану одному з найкращих синів України, захиснику Андрію Пирогову. Чоловік помер 2 лютого 2024 року у шпиталі від множинних осколкових поранень, отриманих на фронті.

Народився Андрій Валерійович 3 січня 1991 року у с.Собич. Був найменшою третьою дитиною сім’ї. Ріс товариським хлопцем. Закінчив Собицьку школу. Спортсмен, член волейбольної та футбольної команд. Виступав за збірну Шосткинського району, брав участь в змаганнях різних рівнів і часто був їх переможцем. Андрія неодноразово нагороджували почесними грамотами за спортивні перемоги та досягнення. Полюбляв рибалити, був завзятим рибалкою.

Своє професійне покликання Андрій знайшов в будівництві.

У Андрія завжди було багато друзів, він був активним, товариським та веселим хлопцем, справжньою душею компанії. Був людиною слова та завжди приходив на допомогу.

У січні 2023 році Андрій став батьком, він довго мріяв про сина. Але не судилось радіти… 8 березня 2023р. Андрій став на захист своєї Батьківщини. За весь цей час він сина бачив лише три рази…

31 січня 2024 року солдат Пирогов Андрій Валерійович при виконанні бойових завдань в районі н.п. Новодонецьке Донецької області отримав множинні осколкові поранення. Помер 2 лютого 2024 року у шпиталі.

У захисника залишилися мати Наталія, сестри Катерина і Тетяна, дружина Ганна та однорічний синочок Захар. В один момент родина втратила свою надію та опору – чоловіка, батька, сина, брата. Рідні та близькі завжди пам’ятатимуть його відданим, щирим та люблячим.

Світла пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним та близьким нашого Захисника.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: