Кролевецького військового нагородили медаллю за «За оборону міста Бахмут»

07.02.2024

Про це повідомляє Кролевецька міська рада.

Сірий Денис народився у м. Кролевець, навчався у Кролевецькому НВК №6. У шкільні роки Денис активно брав участь у змаганнях з легкої атлетики та займав призові місця на обласному рівні. У 2018 році вступив до Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Після навчання став до лав 24-ї механізованої бригади імені короля Данила, де разом з своїми побратимами брав участь в АТО на захисті Луганщини – міста Новоолександрівка, Попасняцького району.

Повномасштабне вторгнення СІРОГО Дениса застало в Попасній, де велись тяжкі бої. Попри свій юний вік Денис брав участь у пекельних боях на Донеччині, а саме Бахмуті, Богданівки та виконував завдання на Горлівському напрямку.

За героїчний вчинок під час бойових дій, пов’язаний з ризиком для життя Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний в липні 2023 року відзначив Дениса Миколайовича почесними нагрудними знаками «Хрест хоробрих» та «Кращий сержант Збройних Сил України».

“Дякуємо Захиснику за відвагу й хоробрість, за його внесок у спокій і безпеку нашої держави! Пишаємось нашим земляком! Слава Україні! Героям Слава!”, – зазначили у міськраді.

05453.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: