На Сумщині поліцейські задокументували чотири факти пропозиції хабара

08.02.2024

Вчора в місті Охтирка працівники сектору реагування патрульної поліції помітили автомобіль Volkswagen, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху, тож зупинили його для перевірки. Водієм авто виявився 38-річний житель міста Охтирки. Під час спілкування правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Водій, аби уникнути адміністративного покарання, запропонував поліцейським гроші – 200 доларів США.

В селі Річки Сумського району за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ – 2103 під керуванням 52-річного водія у якого були ознаки сп’яніння. Під час перевірки водія прилад показав 1,25 проміле. Зрозумівши, що за знаходження за кермом у п’яному вигляді доведеться відповідати, чоловік запропонував правоохоронцям 5000 гривень. Ті відмовилися і зафіксували спробу відкупитися на камеру.

В Недригайлові та в селі Деркачівка Роменського району поліцейські сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 (с. Недригайлів) зупинили двох водіїв 36-ти та 56-ти років, які керували легковими автомобілями ВАЗ у стані алкогольного сп’яніння. Обидва чоловіки запропонували поліцейським за не притягнення їх до адміністративної відповідальності по 10 000 гривень кожен.

У кожному випадку правоохоронці від незаконної пропозиції відмовились, склали відповідні адміністративні матеріали за правопорушення та викликали на місця подій слідчо-оперативну групу для документування даних фактів.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: