Сумчанин кілька місяців чекав від шахрая обіцяної автівки

11.02.2024

До Сумського районного управління поліції з заявою про шахрайство звернувся житель обласного центру та повідомив, що ще в жовтні минулого року, у мережі Instagram, знайшов повідомлення про продаж автомобіля Шкода Октавія з США.

Чоловік зв’язався з продавцем та перерахував гроші у сумі 180 000 гривень на вказані йому номери банківських карток. Проте пройшло кілька місяців, але автомобіля він так і не отримав. Не повернув «продавець» чоловікові й грошей.

Ще один житель обласного центру постраждав повіривши інформації розміщеній на сайті оголошень ОЛХ, про продаж автомобіля Nissan Patrol. Чоловік вирішив придбати авто, а для його транспортування заплатив за послуги евакуатора 19 200 гривень, які перерахував на вказану йому банківську картку. Отримавши гроші «продавець» перестав виходити на зв’язок із покупцем. Зрозумівши, що його одурили, чоловік звернувся за допомогою до поліції.

У поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 190 “Шахрайство” Кримінального кодексу України та розпочали заходи по встановленню місцезнаходження шахраїв, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: