У Сумах поховали молодшого сержанта Олександра Ліжниченка

11.02.2024

11 лютого містяни зібралися біля Свято-Георгіївського храму Сум. Там відспівали військовослужбовця Олександра Ліжниченка. Наступного місяця чоловікові мало виповнитися 55 років.

Фото: Суспільне Суми

Товариш загиблого Валерій пригадав, якою людиною був Олександр Ліжниченко: “Він очолював конструкторський відділ насосів для АЕС. Для нього сенсом життя була його робота – робота, пов’язана з мирним атомом. Всі колеги його пам’ятають як позитивну і відповідальну людину. Жодного питання, з яким би я до нього не приходив, не залишилося без відповіді”.

Фото: Суспільне Суми

“Знав я його дуже давно. Ми починали працювати ще на заводі Фрунзе. Займались атомною тематикою. Він був висококваліфікованим спеціалістом, багато чому мене навчив. У роботі завжди “підтягував”, допомагав”, – розповів про загиблого його колега Олександр.

Фото: Суспільне Суми

Олександр Ліжниченко помер 5 лютого, перебуваючи на лікуванні в київському військовому шпиталі. Про це розповів представник сумського центру комплектування Руслан Флорчук. За два місяці до цього Олександра мобілізували до лав Збройних Сил.

Фото: Суспільне Суми

За словами родичів померлого, у нього залишилися дружина і дві доньки. Поховали Олександра на Алеї Слави Баранівського кладовища Сум.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: