Воїна з Лебедина Максима Губаря посмертно відзначено нагородою

13.02.2024

Вчора керівники військової частини, де проходив службу захисник України,  старший лейтенант Максим Губар урочисто передали його батькам  – Людмилі та Миколі Губарям нагороду – Пам’ятну монету Коїн цієї військової частини, а також Грамоту та прапор військової частини.

Представники військової частини, серед яких були і побратими Максима, під час розмови з його батьками згадували загиблого Героя як надійного побратима, відповідального, добросовісного військовослужбовця та просто хорошу людину.

Максим Губар народився 25 червня 1994 року у Лебедині. У 2009 році закінчив загальноосвітню школу № 5. У 2012 році закінчив ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства», у 2015 році – ВСП «Охтирський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету».

Своє життя Максим вирішив присвятити військовій справі. Вищу освіту Максим Губар здобув у Харківському національному університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба. У 2021 році чоловік був призначений старшим авіаційним техніком інженерно-авіаційної служби повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних сил України. Максим Миколайович був нагороджений медалями «Ветеран війни» та «Учасник АТО».

На захист держави Губар Максим Миколайович став з 2014 року.

У період повномасштабного вторгнення разом зі своєю військовою частиною захисник виконував бойові завдання у Миколаївській та Дніпропетровській областях. У лавах Збройних Сил України Максим Губар служив на посаді старшого авіаційного техніка.

Життя Героя обірвалося 4 грудня 2022 року. Молодому та сміливому військовому виповнилося лише 28 років. Похований Максим Губар у рідному Лебедині на Алеї Слави.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: