У Путивлі нетверезий водій хотів “домовитися” із поліцейським за 5 тисяч гривень

13.02.2024

Під час несення служби поліцейський офіцер Новослобідської територіальної громади зупинив автомобіль «Opel Combo», який мав технічні несправності. У ході спілкування поліцейський помітив у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонував йому пройти тест за допомогою газоаналізатора або ж проїхати до лікарні.

Натомість, бажаючи уникнути відповідальності, 31-річний керманич запропонував правоохоронцю «домовитись» за 5 000 гривень і не складати протоколів відносно нього.

Незважаючи на відмову та неодноразове попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію надання неправомірної вигоди службовій особі, чоловік наполягав на хабарі. Всі дії зловмисника були зафіксовані на боді-камери поліцейських. Для документування даного злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Наразі досудове слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: