На Сумщині за добу викрили п’ять наркозлочинів

14.02.2024

Вчора під час проведення оперативних та профілактичних заходів на території Сумщини у п’ятьох громадян правоохоронці виявили та вилучили особливо небезпечні наркотичні речовини, серед яких «PVP-сіль» та марихуана.

У місті Суми виявлено трьох громадян, у яких при особистому огляді знайдено речовини, зовні схожі на наркотичні. У кожному з фактів вони були різними. Наприклад, у 30-річного мешканця обласного центру поліцейські виявили наркотичну речовину «PVP-сіль». В іншого 29-річного жителя міста Суми виявили марихуану, а в третьому випадку, у 43-річного місцевого, пігулки, схожі на наркотичні.

В Конотопі у 33-річного мешканця Конотопського району правоохоронці виявили речовину білого кольору кристалічного походження, зовні схожу на наркотичну. А ось у Ромнах 28-річний чоловік зберігав у себе 6 грамів марихуани.

Все знайдене вилучено та направлено на дослідження до Сумського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За кожним із фактів у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: