На Кролевеччині з’явився Простір вільного спілкування

15.02.2024

14 лютого у Кролевці в приміщенні Центру культури відбулося відкриття Простору вільного спілкування Free-time hall, повідомляє Кролевецька міська рада.

Це стало можливим за участі міської територіальною громади в міжнародному проєкті «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» – був отриманий грант 444 тис. грн на придбання мультимедійного комплексу.

«Простір відкритий для всіх, адже тут можна знайти заняття на будь-якій смак, для будь-якого віку: дітей, молоді, відвідувачів молодіжних хабів, дебатного клубу, університету третього віку, осіб з інвалідністю, ВПО, громадських організацій. У приміщені тепло, є укриття, а отже відвідувачі можуть безпечно спілкуватися, допомагати нашим Захисникам, займатися творчістю, опановувати нові технології в облаштованому сучасним телевізійним, музичним, комп’ютерним обладнанням.

Відкриття Простору – це тільки перший етап реалізації проєкту. Попереду ще багато роботи.

Щиро дякуємо Міжнародній організації з міграції (МОМ) та Уряду Канади за можливість створити в нашій громаді такий важливий та потрібний простір для вільного спілкування. А також команді працівників міської ради», йдеться в повідомленні.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: