“Люди живі всі, одного собаку вбило у сусідки”. Місцеві розповіли про обстріл Дружби

15.02.2024

14 лютого близько 13:00 армія РФ обстріляла центральну частину міста Дружба. Один зі снарядів влучив у приміщення супермаркету, де у цей час були люди.

“Ми були з дівчатами на зміні, коли пролунав перший вибух, то стіну, звичайно, трухануло. В аптеці була одна людина, нас було троє на зміні і одна людина, яку я відпускала. В маркеті теж людей було небагато, але були. Був обстріл, було гучно, у підвалі теж, потім вийшли побачили скло і такі руйнування, розповіла Олеся, жителька Дружби”.

В результаті обстрілу пошкоджений автомобіль, який належить працівнику закладу Любомиру.

“Побите все, візуально двигун цілий, але чи він працездатний — я не знаю. Вранці приїхав на роботу, а назад піду пішаком. Якщо перший одиночний вибух був, то вже за хвилину дві почались масові вибухи”.

Легке поранення отримав пенсіонер, який перебував у кіоску навпроти, – розповіла Тетяна. За словами жінки, уламок влучив йому в ногу.

“Чоловік – покупець зайшов у магазин і тут розпочались вибухи. Він впав на підлогу, а я сховалась у підсобці. Йому влучило у ногу, потекла кров. Осколок потрапив у тканини, рубануло по нозі. Я йому надала першу допомогу, заклеїла все пластиром і він пішов”.

Ще один снаряд впав за кілька десятків метрів від житлових будинків. Людмила розповідає, що у її оселі вилетіли вікна.

“Вікна, повискакували всі вікна, шифер піднявся. Тобто щось наробилося страшне. Тільки прийшла, шок спіймала і тепер йду в міську раду за плівкою”.

Обстрілом пошкоджений і будинок Віктора. Чоловік говорить, він та сусіди залишились неушкодженими, натомість загинув сусідський собака. Тепер планує відновлювати будинок.

“Живі всі, одного собаку вбило у сусідки. На веранді посипались, на фронтонах, роботи вистачить”.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: