Нардеп Микола Задорожній передав автономні інгалятори захисникам 93-ї бригади

16.02.2024

Сьогодні захисники потребують підтримки не лише різноманітною  технікою, а й турботи про здоров’я, зважаючи на часті застуди в польових умовах. Піклуючись про наших воїнів, цього тижня народний депутат Микола Задорожній передав понад 50 одиниць автономних інгаляторів для підрозділів ЗСУ, що виконують завдання на сході України. За словами парламентаря, ці якісні апарати допоможуть захисникам у лікуванні застудних захворювань та більш швидкого одужання.

«Пристрої, що передані, гарно себе зарекомендували при легких простудних захворюваннях, доступні і прості у застосуванні ліки при повній автономності роботи пристрою, швидко знімають симптоми і лікують захворювання , що постійно виникають при тих надскладних умовах , в яких перебувають наші Захисники!

Дякую за постійну підтримку і допомогу друзям зі Словаччини!

На фото воїни славетної 93 бригади, Герої що звільняли Охтирщину від рашистів!» – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці, наголосивши на пріоритеті підтримки захисників.

Нагадаємо, раніше нардеп Микола Задорожній анонсував програму безкоштовного лікування командою фахівців із Франції для поранених бійців із травмами щелепно-лицьової ділянки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: