Сумчани припиняють боротьбу в Кубку України

18.02.2024

Львівська «Політехніка-Галичина» стала другим чвертьфіналістом Кубку України, обігравши в Слобожанському СумДУ з рахунком 72:65.

Початок матчу краще вдався сумським баскетболістам, повідомляє ФБУ, які розпочали матч із рахунком 10:3. Потім дозволили супернику зрівняти рахунок до кінця першої чверті, але п’ять точних трьохочкових у другій чверті довели перевагу СумДУ до 12 очок. Втім, «Політехніка-Галичина» знову зрівняла рахунок на початку третьої чверті, а далі вже тримала гру під контролем.

Варто зазначити, що на початку третьої чверті тренера СумДУ Ярослава Ковальова видалили, і, оскільки команда не має асистентів, то вона догравала матч без тренерів. Втім, все одно матч залишався напруженим. За 3:20 до кінця «Політехніка-Галичина» вигравала всього 3 очка, але кінцівку команда Суперліги провела надійніше в захисті, завдяки чому і виграла.

«Політехніка-Галичина» – СумДУ – 72:65 (13:13, 19:23, 23:10, 17:19).

У СумДу кращими стали Нікіта Бондаренко з 15 очками та 8 підбираннями і Максим Михайлов – 17 очок та 7 підбирань.

Центровий Максим Михайлов після гри прокоментував цю поразку: «Нам просто не вистачило сил. Виграти у команди Суперліги – це дуже тяжко. Але хлопці старалися, всі грали на 100%. Зробили все, що могли».

Тренер команди Ярослав Ковальов: «Реально ми сьогодні заслуговуємо на більше. У нас дуже багато проблем, у тому числі фінансові. Тяжко догравати сезон, а в такі моменти просто опускаються руки».

18 лютого о 17:00 в 1/4 фіналу турніру «Прометей» зіграє з «Політехнікою-Галичиною». Переможець цієї пари завоює першу путівку до Фіналу чотирьох Кубку України.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: