Депутат облради Олександр Слюсар передав військовим у Лимані позашляховик та Старлінки

19.02.2024

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олександр Слюсар продовжує допомагати захисникам України із найнеобхіднішим, зокрема транспортом. Цими вихідними він здійснив поїздку у місто Лиман Донецької області, де героїчна 95-та бригада, в якій несуть службу кролевчани та багато воїнів із Конотопщини, обороняє рідну землю. Народний обранець передав військовим позашляховик для виконання бойових завдань.

Також Олександр Слюсар разом із народним депутатом Михайлом Ананченком та депутатом облради Олексієм Романьком забезпечили 143-ту окрему піхотну бригаду мобільним звʼязком, передавши Старлінки для користування військовим.

«Зустрілися з комбригом Володимиром Лавриком, подякували за захист, дізналися про нагальні потреби!

Продовжуємо допомагати, адже лише разом досягнемо єдиної бажаної цілі – Перемоги! Слава нашим мужнім захисникам та захисницям!» – написав Олександр Слюсар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, депутат обласної ради Олександр Слюсар постійно підтримує військових із Сумської області, оперативно реагуючи на запити підрозділів. Раніше він передав квадрокоптери «Mavic Air» добровольчому формуванню Кролевецької громади «Тризуб» та військовій частині 3022 Нацгвардії України, а також кілька терміналів Starlink бійцям 211-го батальйону ЗСУ, який своєю взірцевою службою заслужив повагу не лише жителів Сумщини, а й усієї України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: