Туша дикої кози, зброя та коштовне обладнання: на Сумщині викрили браконьєрів

19.02.2024

Поліцейські відділення поліції № 1 (м. Кролевець) спільно з представниками Державного підприємства «Конотопське лісове господарство» виявили трьох чоловіків з тушою вбитої дикої кози. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

Днями до поліції надійшло повідомлення від мисливствознавця Конотопського лісового господарства, про те, що на лісовій дорозі поблизу села Грузьке, він помітив трьох чоловіків на автомобілі, які ймовірно порушили правила ведення полювання. На місце події негайно направились правоохоронці аби перевірити вказану інформацію.

Під час огляду місця події поліцейські виявили трьох чоловіків та автомобіль «Nissan», в якому знаходились: 2 карабіни та набої до них, відстріляна гільза, металевий глушник, тепловізор, радіостанція, ніж, металева накладка з відеокамерою і прожектором та туша дикої кози. Все вказане слідчі вилучили.

Наразі працівники ДП «Конотопське лісове господарство лісгосп» здійснюють підрахунки збитків завдані браконьєрами.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 248 Кримінального кодексу України «Незаконне полювання». За такі дії правопорушникам загрожує відповідальність у вигляді чималого штрафу або позбавлення волі на строк до п’яти років. Досудове слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: