Нардеп Михайло Ананченко передав техніку бійцям із Сумщини у Донецькій області

20.02.2024

Народний депутат Михайло Ананченко здійснив чергову поїздку на передову  у Донецької області, щоб підтримати захисників із Сумщини і посилити їхнє технічне забезпечення.  Разом із колегами по партії «Слуга народу» народний обранець передав бійцям-землякам старлінки для того, аби вони мали стабільний зв’язок, а також автомобіль для військових із славетної 95-ї бригади. На переконання парламентаря, підтримка ЗСУ сьогодні має бути пріоритетом для всього суспільства.

«Допомагаємо нашим захисникам!

Разом з депутатами від “Слуги Народу” відвідали захисників Сумщини в одній з найгарячіших точок, зустрілися з комбригом Володимиром Лавриком.

Дякую своєму колезі, нардепу Антону Швачко за старлінки, які допоможуть  військовим завжди мати стабільний зв’язок. А ще один позашляховик тепер допомагатиме нести службу землякам з героїчної 95 бригади!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, це вже не перша поїздка народного депутата у гарячі точки фронту і щоразу – це дієва допомога захисникам. З початку повномасштабного вторгнення Михайло Ананчено разом зі свою командою передав військовим десятки автомобілів  і різноманітне технічне обладнання,  без якого нині неможливо вести боротьбу з ворогом. Також нещодавно парламентар допоміг забезпечити транспортом ППО Сумщини – спеціальний підрозділ отримав три позашляховика.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: