Вихопили телефон із рук та втекли: у Сумах поліцейські викрили двох грабіжників

22.02.2024

Потерпілими в обох випадках стали малолітні діти.

До 13-річного хлопця підійшли двоє незнайомих підлітків, один з яких попросив скористатись його мобільним телефоном під приводом термінового дзвінка. Коли хлопець віддав гаджет, зловмисники втекли. По «гарячих слідах» співробітники відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції та управління карного розшуку ГУНП встановили осіб грабіжників. Ними виявилися 14-річні мешканці обласного центру. Правоохоронці вилучили мобільний телефон у їх знайомого.

Того ж дня трапився схожий випадок. Йдучи вулицею, 12-річна дівчина тримала в руках та дивилася в екран мобільного телефону. У цей час повз неї проходив чоловік, який раптом вихопив гаджет та побіг у невідомому напрямку. Оперативникам поліції вдалось швидко встановити особу 27-річного зловмисника та місце його перебування. У нього також було вилучено телефон, яким він незаконно заволодів.

За кожним із фактів слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Наразі правоохоронці за процесуального керівництва Окружної прокуратури м. Суми вирішують питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєному. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: