На війні загинув захисник із Глухова Сергій Блохін

23.02.2024

Підтверджено загибель  глухівчанина Сергія Блохіна (13.08.1992 – 28.12.2023).

Майже два місяці рідні провели в очікуванні результату тесту ДНК, надія змінювалась відчаєм, потім знову з’являлись думки про диво…

За словами мами, побратим сина майже одразу повідомив їй про імовірну загибель Сергія. Вони тримали оборону в Авдіївці, були парамедиками одного із підрозділів і потрапили під прицільний скид вибухівки ворожими дронами.

Сергій народився у Глухові, навчався у ЗОШ №4, Глухівському коледжі СНАУ, ВПУ. Опанував фах електрика і зварювальника, був професіоналом у цих сферах, постійно вдосконалював майстерність.

Був здібним до всього. Успішно займався авіамоделюванням, в юності доєднався до команди брейк-дансерів, ходив у спортзал. З дитинства захопившись комп’ютером, став затребуваним спеціалістом і всім допомагав налаштувати техніку.

Працював спочатку на місцевому підприємстві «Модуль», потім був майстром на заводі «Електропанель», останні роки працював енергетиком у Сумах.

Всі друзі і рідні згадують загиблого з великим теплом: доброзичливий, надійний, з почуттям відповідальності. Отримавши повістку, у серпні минулого року доєднався до ЗСУ. Після навчального полігону пройшов курси парамедиків і був направлений в Авдіївку. Як в цивільному, так і на фронті – викладався на повну. Рідних підбадьорював, але казав чесно, що в Авдіївці пекло.

Вічна слава ГЕРОЮ! Низький уклін воїну Сергію Блохіну, який став на захист України.

Співчуття родині загиблого: матері, батьку, сестрі, бабусі.

Поховання відбудеться у Глухові, як тільки тіло доставлять додому, повідомили в мерії Глухова.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: